Onze accommodaties

Een fijne vakantie gaat gepaard met een prettig verblijf. Landgoed Springtij biedt daarom zeven zeer comfortabele vakantiehuizen aan, geschikt voor vier tot zes personen. De luxe vakantiewoningen zijn onderverdeeld in drie soorten: Mienthuis (vrijstaand, zes personen), Koetshuis (geschakeld, zes personen) en het Stulpje (vrijstaand, vier personen). 

Elke soort is van alle gemakken voorzien. Zo beschikken alle vakantiehuizen over een groot terras op het zuiden, een uitgebreide keuken én een heerlijke badkamer. Begin de ochtend goed met de broodjesservice en kom heerlijk tot rust tijdens uw vakantie bij Landgoed Springtij.

Het Koetshuis

Geniet van comfort en ruimte bij het ‘Koetshuis’. Dit type bestaat uit drie geschakelde 6-persoonsvakantiehuizen en zijn ruim opgezet.

Bovendien zijn ze van alle gemakken voorzien om uw verblijf op Texel aangenaam te maken.

Het Mienthuis

Ervaar luxe en comfort bij het vrijstaande ‘Mienthuis’. Er is van dit type één vrijstaande vakantiewoning beschikbaar en is geschikt voor zes personen. Geniet hier onder andere van een ruime badkamer met aparte douche en bad.

Het Stulpje

Beleef een onbezorgde vakantie in een heerlijk 6-persoonsvakantiehuis ‘Het Stulpje’. ‘Het Stulpje’ beschikt over drie grote slaapkamers en twee fijne badkamers met douche en toilet.

Bovendien heeft het vakantiehuis een groot terras op het zuiden.

Onze faciliteiten

Bij Landgoed Springtij vindt u alles voor een ontspannen en relaxte vakantie. Alle accommodaties beschikken over een vaatwasmachine. Alle 6-persoonsvakantiehuizen zijn voorzien van één 2-persoonsslaapkamer en badkamer op de begane grond. 

 

  • Gratis WIFI
  • Heerlijk terras op het zuiden
  • Gemeenschappelijk veld met trampoline, voetbalveldje, zandbak en diverse speeltoestellen
  • Solarium (vakantiehuizen type ‘Mienthuis’)

Handige extra´s

Online kan er van alles geregeld worden om uw verblijf bij Landgoed Springtij zo comfortabel mogelijk te maken! Zo kun u boodschappen en ovenverse broodjes laten bezorgen, een fiets huren en alvast een parkeervignet aanschaffen om voordelig te kunnen parkeren.